ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλώνας Ζορμπάς: Προβλήματα στην πόλη του Άργους - Υπερχείλισε ο ποταμός Ξεριάς

Κυκλώνας Ζορμπάς: Προβλήματα στην πόλη του Άργους - Υπερχείλισε ο ποταμός Ξεριάς
EUROKINISSI

Πλημμυρικά φαινόμενα εκδηλώνονται μέσα στην πόλη του 'Αργους. Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, υπερχείλισε το ποτάμι Ξεριάς και έχουν προκληθεί προβλήματα, κυρίως σε δρόμους της πόλης.

Δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς έχει δεχτεί η Πυροσβεστική, ενώ η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην είσοδο του Άργους από το Ναύπλιο στο ύψος του Αγίου Βασιλείου.

Τα νερά από το ποτάμι έχουν κατακλύσει τους γύρω δρόμους στο ύψος του ΟΣΕ και ξεχύνονται προς το κέντρο της πόλης, ενώ η Ινάχου και η Καρπετοπούλου έχουν σοβαρό πρόβλημα με τα φρεάτια να μην μπορούν να δεχθούν το όγκο των νερών.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι θα πρέπει να αποφεύγεται η κυκλοφορία οχημάτων προς το Άργος Αργολίδας, προληπτικά, εξαιτίας μεγάλου όγκου υδάτων που υφίσταται στην περιοχή.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού των Υπηρεσιών Τροχαίας.

Την ίδια στιγμή, πολλά είναι τα πλημμυρισμένα υπόγεια και σπίτια στους γύρω δρόμους.

Από την πρώτη στιγμή βρίσκονται επί ποδός όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Άργους Μυκηνών αλλά και ο Δήμαρχος που συντονίζουν τις ενέργειες, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ