Άγρια συμπλοκή με έναν νεκρό στο κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας
Ένας νεκρός και συνολικά οκτώ τραυματίες ήταν το αποτέλεσμα άγριας συμπλοκής πριν από λίγη ώρα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και παράτυπων μεταναστών στη Μαλακάσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από χθες το απόγευμα, όταν συνεπλάκησαν Αφγανοί με Σύριους για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Το πρωί η συμπλοκή συνεχίστηκε με αποτέλεσα ένας 31χρονος από τη Συρία να πέσει νεκρός με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για χτύπημα στο κεφάλι με πέτρα ή ξύλο, ενώ φέρει και τραύμα στο σώμα του από μαχαίρι.
Αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, ενώ αστυνομικοί κάνουν συνεχώς προσαγωγές υπόπτων.
Οι Αρχές έκλεισαν αμέσως τους σταθμούς του τρένου, καθώς μία ομάδα περίπου 100 ατόμων επιχείρησαν να φύγουν από το κέντρο φιλοξενίας και δεν αποκλείεται κάποιοι ανάμεσά τους να ήταν και εμπλεκόμενοι στην άγρια συμπλοκή.
Αυστρία: Νεκρός 13χρονος που παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα σε χιονοδρομικό κέντρο στις Άλπεις
21:12
Πετρούπολη: Συνελήφθη 31χρονος που προσπάθησε να βιάσει και λήστεψε 13χρονη σε στάση λεωφορείου
21:00
Οι ΗΠΑ παρέδωσαν στρατιωτικό υλικό στη Νιγηρία για να βοηθήσουν στον αγώνα κατά των τζιχαντιστών
20:48
Η Βρετανία εγκαινίασε έναν λογαριασμό στο TikTok με βίντεο απελάσεων μεταναστών
20:36