Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του πρέσβη των ΗΠΑ
Στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ, στην πιο καλά φυλασσόμενη περιοχή της Αθήνας το νέο χτύπημα του Ρουβίκωνα.
Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν για μια ακόμα φορά και κάτω από τα αυστηρά μέτρα της κρατικής ασφάλειας -που όπως αποδεικνύεται δεν είναι αποτελεσματικά- τα μέλη του Ρουβίκωνα κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το σπίτι του Αμερικανού πρέσβη και να πετάξουν φειγ βολάν, ενώ λίγο αργότερα ανέβασαν και κείμενο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Μεταξύ άλλων, στο κείμενο επισημαίνουν ότι «το αμερικανικό κράτος και το αμερικανικό κεφάλαιο είναι που κανονίζουν την στρατηγική της Ελλάδας ως μιας δευτεροκλασάτης (μετά την οικονομική κρίση) τοπικής εξουσίας, τις κρίσιμες επιλογές της στη διεθνή σκακιέρα, αλλά και έχουν το πρώτο λόγο (σε σχέση πάντα με τους άλλους ιμπεριαλιστικούς πόλους) στην εκμετάλλευση πόρων και οικονομικής ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή επιρροής του Ελληνικού κράτους».
Θερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Με προσιτές τιμές τα τελευταία ψώνια
02:00
«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Έως πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις - Επιδότηση έως 600 ευρώ
01:00
Έρχονται 420 νέες προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα μέσω ΑΣΕΠ
00:30
Περού: Μαζικές διαδηλώσεις για το κόστος καυσίμων - Επιδοτήσεις ανακοίνωσε η κυβέρνηση
23:59