Κυκλώνας Ζορμπάς: Εξασθενεί η κακοκαιρία
Ο μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς» αναμένεται να συνεχίσει τη βορειοανατολική του πορεία στη διάρκεια της σημερινής μέρας, εξασθενώντας όμως σημαντικά.
Έτσι, μέχρι αργά το βράδυ, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), οι βροχές θα περιορισθούν στα ανατολικότερα νησιωτικά τμήμα του Αιγαίου και στη Θράκη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα βελτιωθεί.
Βροχές εκδηλώνονται το πρωί της Δευτέρας κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και στο Αιγαίο, καθώς ο κυκλώνας στροβιλίζεται ανατολικά των Σποράδων. Τα εντονότερα φαινόμενα εντοπίζονται στην Εύβοια, στο Άγιο Όρος, στις Σποράδες και στη Θράκη.
Τα σημερινά μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έως τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας, όπως αυτά καταγράφηκαν από το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo, ήταν στη Στενή Ευβοίας και στην Κύμη (από 47 χιλιοστά σε κάθε περιοχή).
Το Ιράν και οι ΗΠΑ έλαβαν σχέδιο εκεχειρίας δύο σταδίων, σύμφωνα με το Reuters
10:12
Fuel Pass: Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε έως 60 ευρώ πριν το Πάσχα
10:08
Σαρωτικό ξεκίνημα για το «Super Mario Galaxy Movie»: Μέσα στο Top 5 του 2026 σε μόλις 5 ημέρες
10:02
«Τέλος» στα θορυβώδη πυροτεχνήματα που «τραυματίζουν» ζώα και περιβάλλον ζητά η ΝΕΜΕΣΙΣ
10:02