Θεσσαλονίκη: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του 2,5 ετών αγοριού
Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του αγοριού, ηλικίας 2,5 ετών, που νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τη διοικήτρια του νοσοκομείου Βασιλική Παπαχριστοδούλου, που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το παιδί -που είχε εισαχθεί με τη διάγνωση «απογχονισμός/κατάσταση μετά αναταχθείσα καρδιακή ανακοπή»- είναι σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο σε καταστολή.
Υπενθυμίζεται ότι το αγόρι έπαθε ανακοπή όταν ο λαιμός του τυλίχθηκε με κορδόνι κουρτίνας την ώρα που έπαιζε.
Όταν συγγενής του το είδε πεσμένο στο έδαφος κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Ύστερα από μεγάλη προσπάθεια οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να το επαναφέρουν και διεκομίσθη αρχικά στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και στη συνέχεια στην εντατική παίδων του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.
Θοδωρής Κολυδάς: Οι τρεις εκδοχές για την ψυχρή εισβολή την Πρωτομαγιά - «Είναι νωρίς για πρόγνωση, αλλά υπάρχει σαφής τάση»
08:53
Πυροβολισμοί στις ΗΠΑ: Στο ίδιο ξενοδοχείο είχε γίνει η απόπειρα δολοφονίας του Ρόναλντ Ρίγκαν
08:45
Δημοσκοπήσεις: Φθορά της ΝΔ λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ, άλμα για το κόμμα Τσίπρα, αντιφατικά στοιχεία για Καρυστιανού - Τι δείχουν οι μετρήσεις Απριλίου
08:32
Υπάρχει τελικά ο Μεγαλοπόδαρος; Τι αποκαλύπτει ο φάκελος του FBI
08:30