ΕΛΛΑΔΑ

Μαλακάσα: Αναζητείται 25χρονος για την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ προσφύγων

Μαλακάσα: Αναζητείται 25χρονος για την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ προσφύγων

Έναν 25χρονο Αφγανό έχουν υποδείξει μετανάστες, σύμφωνα με πληροφορίες, ως τον κύριο υπεύθυνο της συμπλοκής αλλά και της δολοφονίας ενός Σύρου μετανάστη στο κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας.

Το άτομο δεν έχει εντοπιστεί για να συλληφθεί ακόμη, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διέμενε καν στο κέντρο φιλοξενίας, αλλά πήγαινε πολύ συχνά.

Ο δράστης, ερευνούν οι ελληνικές αρχές το ενδεχόμενο να τους είχε απασχολήσει και πάλι για υπόθεση trafficking η οποία είχε εξελιχτεί και πάλι στο κέντρο φιλοξενίας στην Μαλακάσα. Ο 25χρονος εμφανιζόταν με τουλάχιστον δύο ακόμη πλαστά στοιχεία και μάλιστα το ένα από τα δύο ονόματα που χρησιμοποιούσε συμπίπτει με κατηγορούμενο στην υπόθεση trafficking κάτι που κάνει τις αρχές να ερευνούν για την ενδεχόμενη συμμετοχή του.

Πρόκειται για μεγάλη δικογραφία με την οποία είχε ασχοληθεί η διεύθυνση οργανωμένου εγκλήματος και στην οποία όπως είπε αποδειχτεί εμπλέκονταν αρκετοί αλλοδαποί, που εκμεταλλεύονταν γυναίκες στο κέντρο φιλοξενίας.

Να υπενθυμίσουμε πως από την άγρια συμπλοκή στο κέντρο φιλοξενίας έχασε τη ζωή του ο Σύρος και τραυματίστηκαν ακόμη οκτώ άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν συνεπλάκησαν Αφγανοί με Σύρους για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Μαλακάσα: Τι προκάλεσε την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ προσφύγων

malakasa1

Το πρωί του Σαββάτου η συμπλοκή συνεχίστηκε με αποτέλεσμα ένας 31χρονος από τη Συρία να πέσει νεκρός.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για χτύπημα στο κεφάλι με πέτρα ή ξύλο, ενώ ο νεκρός έφερε και τραύμα στο σώμα του από μαχαίρι.

Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας μετέβη στο σημείο, ενώ αστυνομικοί προχώρησαν σε σειρά προσαγωγών υπόπτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ