Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 55χρονου κυνηγού στην Αρκίτσα
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά τη μαραθώνια απολογία τους, ο 56χρονος και η 46χρονη που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 55χρονου Γερμανού κυνηγού σε περιοχή της Αρκίτσας, τον περασμένο Ιανουάριο.
Σύμφωνα με την δικογραφία αντιμετωπίζουν κακουργηματικές πράξεις, συγκεκριμένα ο 56χρονος της φυσικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και η 46χρονη για ηθική αυτουργία στην δολοφονία του πρώην συντρόφου της.
Από τις πολύμηνες έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Λαμίας βρέθηκαν πολλά στοιχεία που τους έβαζαν στο κάδρο του εγκλήματος, ανάμεσά τους τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, κινήσεις λογαριασμών που είχε το θύμα στην Ελβετία, καθώς και ομολογίες, που «έκαιγαν» το ζευγάρι.
Οι δικαστικοί λειτουργοί, με ομόφωνη απόφαση, τους έκριναν προφυλακιστέους μέχρι να οριστεί η τακτική δικάσιμος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, διατάχθηκε η μεταγωγή τους στις Φυλακές Κορυδαλλού.
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Πότε αλλάζουν οι χρεώσεις στο ρεύμα - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
03:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή των τελευταίων δικαιούχων
02:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
01:00