ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τη σορό που εντοπίστηκε στην Εύβοια: Το DNA θα δείξει εάν ανήκει στον 67χρονο

Θρίλερ με τη σορό που εντοπίστηκε στην Εύβοια: Το DNA θα δείξει εάν ανήκει στον 67χρονο
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Η σορός ενός άνδρα που βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πύλι και Βλαχιάς, στην Εύβοια, φέρεται να ανήκει στον 67χρονο αγνοούμενο από τις πλημμύρες που έφερε ο κυκλώνας Ζορμπάς, ωστόσο θα πρέπει να γίνει εξέταση DNA, για να ταυτοποιηθεί και εργαστηριακά.

Η σορός που εντοπίστηκε από ελικόπτερο του Λιμενικού λίγο πριν τις 16:00' το απόγευμα και ανασύρθηκε με τη βοήθεια δυτών.

Παρότι οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ανήκει στον εξαφανισμένο 67χρονο, επειδή η σορός είναι παραμορφωμένη η κόρη του που κλήθηκε για το μακάβριο έργο της αναγνώρισης, δεν μπορούσε να είναι απόλυτα σίγουρη.

Έτσι, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις θα ακολουθήσει εξέταση DNA, σύμφωνα με το lamiareport.gr

Όπως είχε δηλώσει ο Περιφερειακός Διοικητής των ΠΥ Στερεάς, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Σπαής, θα «χτένιζαν» όλη την περιοχή από ξηράς και με τη βοήθεια του Λιμενικού τις καταλήξεις των χειμάρρων, καθώς πίστευε ότι η ορμή των νερών ήταν ικανή να τα κουβαλήσει στη θάλασσα.

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βρεθούν όλοι οι αγνοούμενοι…», είχε δηλώσει κατηγορηματικά ο κ. Σπαής σημειώνοντας την τεράστια προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΣ τόσο κατά τη διάρκεια του κυκλώνα, όσο και μετά προσπαθώντας να μετριάσουν τον πόνο των ανθρώπων που είχαν πληγεί από το άγριο φυσικό φαινόμενο.

Σημειώνεται πως οι έρευνες για τη σύζυγο του 67χρονου συνεχίζονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ