Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο φιλοξενίας στα Διαβατά
Ένταση επικράτησε χθες το βράδυ στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.
Δύο ομάδες αλλοδαπών, αποτελούμενες από περίπου 30 άτομα η καθεμία, ήρθαν στα χέρια, ενώ κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε ελαφρά από αιχμηρό αντικείμενο ένας 32χρονος Ιρακινός, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».
Η ένταση διήρκησε περίπου είκοσι λεπτά και η κατάσταση εκτονώθηκε, όταν στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις.
Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί από την Αστυνομία προσαγωγές ή συλλήψεις. Αιτία του επεισοδίου φαίνεται πως αποτέλεσαν προστριβές μεταξύ αλλοδαπών για τους χώρους διαμονής τους εντός του κέντρου.
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ισραήλ θα επιστρέψει στη Γάζα «την κατάλληλη στιγμή» υπόσχεται ο υπουργός Άμυνας Κατζ
15:41
ΕΛΛΑΔΑ
Δήμος Αθηναίων: Πρόστιμα άνω των 19.000 σε καταστήματα για κάπνισμα και αλκοόλ σε ανήλικους
15:32
ΚΟΣΜΟΣ
Υπόθεση Επστάϊν: Τη δημοσιοποίηση όλων των αρχείων που τον αφορούν ζητά ο Μπιλ Κλίντον
15:23
ΚΟΣΜΟΣ
Αγωγή 400.000 σε βάρος του Κέβιν Κόστνερ για τα... ακριβά του κοστούμια
15:14
ΔΙΕΘΝΗ