Θεσσαλονίκη: Έκλεψε σφραγίδες του δήμου για να πάρει τη σύνταξη... της νεκρής θείας του
Στην ταυτοποίηση των στοιχείων δράστη κλοπής, απάτης και πλαστογραφίας προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας.
Πρόκειται για 39χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα παραπάνω αδικήματα.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο προαναφερόμενος άντρας, στις αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους, μετέβη σε κτήριο δημοτικής ενότητας της δυτικής Θεσσαλονίκης και αφού έκλεψε δύο σφραγίδες, πλαστογράφησε έγγραφο συγγενικού του προσώπου που είχε πεθάνει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr επρόκειτο για θεία του. Στη συνέχεια, παρουσιάζοντας ότι αυτό το άτομο βρίσκεται εν ζωή, απέστειλε το έγγραφο στο συνταξιοδοτικό του φορέα σε χώρα της Ευρώπης, με σκοπό να πάρει τη σύνταξή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για σφραγίδες του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου.
Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης 2026-27
05:00
Πότε ξεκινά η νέα σχολική χρονιά - Αναλυτικά οι φετινές αργίες
04:00
«Αλλάζω συσκευή»: Έως 30/09 η υποβολή αιτήσεων - Αφορά τουλάχιστον 1.400 επιχειρήσεις
03:00
Ανοιχτή η πλατφόρμα για αιτήσεις στο πρόγραμμα «Προσωπικός Βοηθός» - Τα κριτήρια
02:00