ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο από την κινηματογραφική καταδίωξη διακινητών στη Θεσσαλονίκη

Βίντεο από την κινηματογραφική καταδίωξη διακινητών στη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ Β. ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε την κινηματογραφική καταδίωξη διακινητών που συνοδεύτηκε με πυροβολισμούς και τροχαίο, το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας γύρω στις 8.45 π.μ. εντόπισε στην Εγνατία Οδό ένα ύποπτο αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες τύπου Οpel στο οποίο επέβαιναν εννέα άνθρωποι.

Λόγω της εμπειρίας του κατάλαβε αμέσως ότι επρόκειτο για παράτυπους μετανάστες. Αμέσως επικοινώνησε με το κέντρο της αστυνομίας και ακολούθησε την πορεία του οχήματος. Στο μεταξύ οι διακινητές μπήκαν προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην οδό Λαγκαδά, με το ΙΧ του αστυνομικού να τους ακολουθεί.

Στο κομβόι προστέθηκαν και περιπολικά αλλά και μοτοσικλετιστές της αστυνομίας που είχαν κινητοποιηθεί μετά την αναφορά που είχαν πάρει από τον αστυνομικό. Έκαναν νόημα στους διακινητές να σταματήσουν, ωστόσο δεν ανταποκρίθηκαν και αντιθέτως ανέπτυξαν ταχύτητα.

Ακολούθησε μία κινηματογραφική καταδίωξη η οποία κατέληξε σε τροχαίο καθώς το αυτοκίνητο με τους διακινητές και τους μετανάστες, όπως αποδείχτηκε, έπεσε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα, ενώ σημειώθηκαν και πυροβολισμοί στον αέρα από τους αστυνομικούς.

Οι Αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο διακινητές και τους μετανάστες.

Πηγή βίντεο: politesoraiokastrou.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ