Φωτιά στην Κέρκυρα: Εκκενώνεται ο οικισμός Βίγγλα
Σε εκκένωση του οικισμού Βίγγλα της Κέρκυρας προχωρά αυτή την ώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με τις αστυνομικές δυνάμεις λόγω της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι πάνω από την παραλία στην Κουλούρα.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κέρκυρας, πύραρχος Ρίζος Ανδρέας, «η Πυροσβεστική προβαίνει προληπτικά στη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς ο οικισμός βρίσκεται πολύ κοντά στη φωτιά».
Στην περιοχή βρίσκεται ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, ενώ και με το πυροσβεστικό αεροσκάφος «πετζετέλ», καταβάλλονται προσπάθειες να περιοριστεί η πυρκαγιά.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν ο δήμος και η Περιφέρεια με υδροφόρες. Επίσης αναμένονται πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου «καναντέρ» από τη Θεσσαλονίκη.
Ονδούρα: Ο υποψήφιος για την προεδρία Σαλβαδόρ Νασράλα αμφισβητεί τα αποτελέσματα των εκλογών
23:59
Ο αμερικανός πρέσβης στο ΝΑΤΟ αμφισβητεί τον ισχυρισμό της Ρωσίας για επίθεση σε σπίτι του Πούτιν
23:56
Ιρανός διαδηλωτής απέναντι στις αστυνομικές δυνάμεις: Το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου (pic&vid)
23:47
Ανάμεσα στις λάσπες και την καταστροφή: Άη Βασίληδες χαρίζουν χαμόγελα στα παιδιά της Γάζας (pics)
23:37