ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος οικογένειας Κωστόπουλου στο CNN Greece: Δεν είναι σπουδαίο εύρημα το DNA στο μαχαίρι

Δικηγόρος οικογένειας Κωστόπουλου στο CNN Greece: Δεν είναι σπουδαίο εύρημα το DNA στο μαχαίρι
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Τις πληροφορίες σχετικά με τον εντοπισμό του DNA του Ζακ Κωστόπουλου στο μαχαίρι που φαίνεται να κρατάει ένας αστυνομικός σε βίντεο έξω από το κοσμηματοπωλείο, σχολιάζει η Άννυ Παπαρρούσου στο CNN Greece, μία εκ των δικηγόρων της οικογένειας.

«Καταρχήν δεν είναι ένα σπουδαίο εύρημα» δηλώνει η κ. Παπαρρούσου, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει έκθεση ανάλυσης DNA όπου καταγράφεται αίμα του 33χρονου και φέρει το βιολογικό του υλικό.

«Δηλαδή ανιχνεύεται DNA του Ζαχαρία Κωστόπουλου στο μαχαίρι το οποίο βρέθηκε πεταμένο στο δάπεδο του καταστήματος όπου επίσης ανιχνεύεται αίμα του Ζαχαρία Κωστόπουλου. Νομίζω δεν προωθεί τις έρευνες αυτό το συμπέρασμα και αυτού του τύπου η διερεύνηση» σημειώνει χαρακτηριστικά η δικηγόρος.

«Θα μπορούσαμε να έχουμε μια πιο ενδιαφέρουσα καταγραφή εάν είχε ληφθεί βιολογικό υλικό από τους κατηγορουμένους και βρισκόταν βιολογικό τους υλικό, σε επίπεδο μείγματος ενδεχομένως, στο μαχαίρι» προσθέτει η κ. Παπαρρούσου, δεδομένου ότι για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον ιδιοκτήτη του καταστήματος της οδού Γλάδστωνος για θανατηφόρα σωματική βλάβη αλλά και στον 55χρονο μεσίτη που καταγράφεται σε βίντεο να κλωτσάει τον 33χρονο.

«Το μαχαίρι υπάρχει ως εύρημα, το βρίσκει ένας αστυνομικός, το βλέπουμε σε βίντεο στα χέρια αστυνομικού και καταθέτει και ένας μάρτυρας ότι υπάρχει ένα μαχαίρι που κάποιος το στρέφει προς το λαιμό του Ζαχαρία Κωστόπουλου», δηλώνει η κ. Παπαρρούσου επισημαίνοντας ότι δεν έχει γνωστοποιηθεί το κατά πόσο οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης έχουν κληθεί από τις αρμόδιες αρχές για λήψη βιολογικού υλικού.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Άννυς Παπαρρούσου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ