Ταυτοποιήθηκε το ακέφαλο πτώμα που βρέθηκε στη μαρίνα Φλοίσβου
Ταυτοποιήθηκε μετά από περίπου μία εβδομάδα η σορός που βρέθηκε στις αρχές του Οκτώβρη στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της μαρίνας Σ.Ε.Φ., στις εκβολές του Κηφισού ποταμού.
Η σορός που ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο ανάλυσης DNA, ανήκει σε Έλληνα, ηλικίας 50 ετών.
Υπενθυμίζεται ότι άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν στις 1/10 το μακάβριο εύρημα στις εκβολές του Κηφισού ποταμού, μεταξύ θάλασσας και βραχώδους δύσβατου σημείου.
Η σορός που ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν μπλε χρώματος και υποδήματα μαύρου-λευκού χρώματος δεν έφερε κεφαλή, εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άνω άκρα, ενώ απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Στο σημείο πραγματοποιήθηκαν υποθαλάσσιες έρευνες από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, προς εύρεση περαιτέρω στοιχείων.
Τουλάχιστον 13 νεκροί και 21 τραυματίες στο Λίβανο από ισραηλινά πλήγματα
08:06
ΗΠΑ: Προχωρούν σε πώληση όπλων αξίας άνω των 8,6 δισ. δολαρίων σε συμμάχους τους στη Μέση Ανατολή
07:56
Πολιτικές εξελίξεις προαναγγέλλει η Καρυστιανού: Ο Μάιος θα είναι ιστορικός για το κίνημά μας
07:47
Οι ΗΠΑ αποσύρουν 5.000 στρατιωτικούς από τη Γερμανία στη σκιά του «ρήγματος» στις σχέσεις Τραμπ Μερτς
07:36