Προσγειώθηκε στο Τατόι το πρώτο εκπαιδευτικό αεροσκάφος P-2002JF
Προσγειώθηκε σήμερα στην αεροπορική βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, το πρώτο αεροσκάφος Σταδίου Επιλογής P-2002JF, σηματοδοτώντας την έναρξη των παραδόσεων -από την εταιρεία TECNAM- των 12 αεροσκαφών P-2002JF και συναφούς εξοπλισμού, που αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους.
Το νέο εκπαιδευτικό αεροσκάφος, θα αντικαταστήσει το αεροσκάφος Τ-41D, το οποίο παρέμεινε στην υπηρεσία της Πολεμικής Αεροπορίας για περίπου 50 χρόνια, από το 1969, ως αεροσκάφος αρχικής εκπαίδευσης των νέων Ικάρων, έχοντας συμπληρώσει πάνω από 200.000 ώρες πτήσης.
Στην άφιξη του αεροσκάφους παραβρέθηκαν ο διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, υποπτέραρχος Λαμπράκης Δημητρίου και ο διοικητής της σχολής Ικάρων, υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Γκοντικούλης.
Θεσπρωτία: Εξαπάτησαν 86χρονη παίρνοντας της 180.000 ευρώ - Της είπαν ότι αλλάζει το νόμισμα
13:22
Καύσωνας στην Ευρώπη: «Βράζουν» 193 εκατ. κάτοικοι - Πού η θερμοκρασία «έγραψε» ιστορικά ρεκόρ
13:15
Στα χέρια των αρχών 21χρονος που έτρεχε με 210 χλμ/ώρα στην Κηφισιά
13:11
Τραγωδία στα Χανιά: Ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του σε λίμνη αίματος
13:03