Ναύπακτος: 76χρονος ασελγούσε σε 13χρονες
Ηλικιωμένος άνδρας πιάστηκε στα «πράσα» την ώρα που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων παιδιών που δεν έχουν συμπληρώσει καν το 14ο έτος της ζωής τους
Πρόκειται για 76χρονο από τη Ναύπακτο, που συνελήφθη από αστυνομικούς το απόγευμα της Τετάρτης σε απόμερη περιοχή του παραλιακού οικισμού Καστρακίου Φωκίδας, να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο κοριτσιών Ρομά ηλικίας 13 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, ο ηλικιωμένος είχε παρασύρει τις 13χρονες υποσχόμενος ότι θα τους δώσει λεφτά. Τα οδήγησε σύμφωνα με τη δικογραφία σε ερημικό μέρος όπου άρχισε να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις. Έπεσε όμως σε περιπολία των αστυνομικών του ΑΤ Ευπαλίου, που έκπληκτοι αντίκρυσαν τον ηλικιωμένο να έχει στο αυτοκίνητό του τα δύο ανήλικα κορίτσια και του πέρασαν χειροπέδες.
Το μεσημέρι της Πέμπτης (11/10) οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Άμφισσας όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για την κακουργηματική πράξη που του καταλογίζεται.
Τουλάχιστον 100 ουκρανικά drones αναχαιτίστηκαν πάνω από τη Μόσχα - Στις φλόγες αποθήκη πετρελαίου
08:56
Ακυρώνεται η προγραμματισμένη πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων από Ντουμπάι
08:51
Λαμία: Τροχαίο με τραυματισμό διανομέα - Ο οδηγός της μηχανής παραβίασε στοπ και έπεσε σε ΙΧ
08:47
Γαλλία: Στο δεύτερο γύρο την Κυριακή θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών
08:38