Κιλκίς: Της υποσχέθηκαν δώρο και τελικά τη λήστεψαν
Η άτυχη ηλικιωμένη άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στις δύο γυναίκες κι εκείνες την απείλησαν με μαχαίρι.
Το περιστατικό είχε σημειωθεί στα τέλη του περασμένου μήνα, σε περιοχή του Κιλκίς και εξιχνιάστηκε τώρα από τους αστυνομικούς που το είχαν αναλάβει.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο γυναίκες, ηλικίας 44 και 47 ετών, είχαν πάει στο σπίτι της 74χρονης γυναίκας και αρχικά με το πρόσχημα της προσφοράς δώρου και στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριού της απέσπασαν 400 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή των δύο γυναικών και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
ΕΛΛΑΔΑ
«Βιολάντα»: Αποκαλυπτικό βίντεο του CNN Greece στο σημείο διαρροής του προπανίου
19:54
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν αναπτύσσει προηγμένους βαλλιστικούς πυραύλους με βεληνεκές 2.000 χλμ
19:46
ΕΛΛΑΔΑ
Από τη σύγκρουση και όχι από πνιγμό ο θάνατος των 15 μεταναστών στη Χίο - Τι έδειξε η ιατροδικαστική
19:37
ΕΛΛΑΔΑ
Χολαργός: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε πεζό στη Λεωφόρο Μεσογείων
19:26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ