Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών για επίθεση στο Α.Τ. Ομόνοιας: Ήθελαν νεκρό αστυνομικό
«Ήθελαν νεκρό αστυνομικό», εκτίμησε ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, σχετικά με την επίθεση που σημειώθηκε χθες, Δευτέρα, στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.
Ο κ. Μαυροειδάκος, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για «αδίστακτους δολοφόνους» και τόνισε: «περίπου 70 άτομα έριξαν μολότοφ στην κλούβα, όταν οι συνάδελφοι πήγαν να σβήσουν τη φωτιά, τους πέταγαν μολότοφ. Μετά έριξαν μολότοφ στον φρουρό, έριξαν μολότοφ και στο παράθυρο των κρατητηρίων, η οποία ευτυχώς δεν εξερράγη».
Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας των τεσσάρων αστυνομικών που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο ίδιος σημείωσε πως οι τρεις πήραν εξιτήριο, ενώ ο τέταρτος αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και παραμένει νοσηλευόμενος.
Επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας: «Θα πεθάνετε σήμερα» φώναζαν οι κουκουλοφόροι
Μάλιστα, ο κ. Μαυροειδάκος κατήγγειλε πως δεν υπάρχει «πολιτική βούληση να συλληφθούν αυτοί οι άνθρωποι», ενώ έκανε λόγο για «γυμνασμένους» δράστες, κάνοντας μάλιστα λόγο για «στρατολόγησή τους από τους αναρχικούς».
Σε εφαρμογή από σήμερα το εισιτήριο των δύο ευρώ για τη Φοντάνα ντι Τρέβι - Πού στοχεύει το μέτρο
08:33
Δεμένα τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά στις 6 Φεβρουαρίου λόγω απεργίας
08:29
Ένας ωκεανός στο μέγεθος του Αρκτικού κάλυπτε κάποτε τον πλανήτη Άρη, δείχνουν νέες εικόνες
08:24
Χιονοθύελλα σαρώνει τις ΗΠΑ προκαλώντας αλαλούμ στις συγκοινωνίες - Χωρίς ρεύμα χιλιάδες νοικοκυριά
08:22