ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: Άνοιξαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του γιατρού

Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: Άνοιξαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του γιατρού
EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, με την κίνηση που έκανε ο πρώην σύντροφός της.

Ο γιατρός, μόλις πληροφορήθηκε ότι λείπουν χρήματα από τους λογαριασμούς της 44χρονης μητέρας φέρεται να πήγε μόνος του στον εισαγγελέα Αγρινίου και να κατέθεσε όλους τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Star.

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δυό τους είχαν μόνο μια οικονομική συνδιαλλαγή. Την αγορά ενός αυτοκινήτου που έκανε η Ειρήνη Λαγούδη, το οποίο μάλιστα ήταν αυτό μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή.

Μάλιστα, ο γιατρός φέρεται να υποστήριξε ότι ποτέ δεν δανείστηκε χρήματα από εκείνη ενώ συνεχίζει να επιμένει ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία της. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ημέρα έχει άλλοθι, καθώς βρισκόταν εκτός Αγρινίου.

Αν η Ειρήνη Λαγούδη είχε δανείσει χρήματα θα φανεί στην άρση του τραπεζικού απορρήτου των λογαριασμών της.

Η ανακρίτρια δεν έχει καλέσει ακόμα τον γιατρό. Όσοι γνωρίζουν την υπόθεση πιστεύουν ότι πρώτα θα διαβάσει τη δικογραφία και δεν αποκλείεται να έχουμε νέο κύκλο καταθέσεων, κάτι που αναμένεται να είναι χρονοβόρο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν Σάββατο (06/01/2018) όταν η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη έφυγε από το σπίτι της στις 10:30 το πρωί, λέγοντας ότι πάει να φέρει καφέ και γλυκά.

Με βάση τα στοιχεία των Αρχών, η ίδια πήρε τον καφέ και τα γλυκά, αλλά αντί να κατευθυνθεί εκ νέου προς το σπίτι της στο χωριό Κατοχή, ακολούθησε ένα ακατανόητο δρομολόγιο προς τη λίμνη Τριχωνίδα.

Σταμάτησε σε βενζινάδικο, σε μια απόσταση 20 λεπτών από το σπίτι της, γέμισε ένα μπιτόνι με βενζίνη και μετά, μέσα στο χειμώνα και σε κακές καιρικές συνθήκες, φέρεται πως αποφάσισε να πάει στη λίμνη, διανύοντας μια απόσταση μιάμισης ώρας και με τον κίνδυνο να καταστραφεί το αυτοκίνητο, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου είναι άσχημος χωματόδρομος.

Δύο 24ωρα αργότερα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ