Αγρίνιο: Η αστυνομία στα ίχνη του δράστη που τραυμάτισε την 19χρονη με φωτοβολίδα
Σε απόσταση αναπνοής από την ταυτοποίηση του δράστη που τραυμάτισε σοβαρά την άτυχη 19χρονη μαθήτρια στο Αγρίνιο με ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, βρίσκεται η αστυνομία.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η αστυνομία έχει αξιοποιήσει πλάνα από κάμερες ασφαλείας και γενετικό υλικό.
Η Ασφάλεια Αγρινίου φέρεται να έχει ταυτοποιήσει τα πλήρη στοιχεία του δράστη. Πρόκειται για έναν νεαρό, κάτοικο της περιοχής, ο οποίος φέρεται πως είχε στόχο να χτυπήσει αστυνομικό.
Η 19χρονη Μαρία βρίσκεται σε φάση πλήρους ανάρρωσης στο σπίτι της. Στις 18 Σεπτεμβρίου είχε βγει για διάλειμμα από το φροντιστήριο και καθόταν με δύο φίλες της σε παγκάκι.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων η 19χρονη Μαρία δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει το σημείο, με αποτέλεσμα να δεχθεί χτύπημα από φωτοβολίδα στο πρόσωπο και να πέσει αιμόφυρτη στο έδαφος.
«Δεν θα το αντέξω. Είναι παραμορφωμένο το παιδί μου. Δεν μιλάει καλά, επικοινωνούμε με μηνύματα. Έχει πολύ δρόμο μπροστά της», ανέφερε συγγενής της.
Η οικογένεια προσανατολίζεται στο να υποβάλει αγωγή κατά του Δημοσίου και των Αρχών.
Με μανία πλήττει την χώρα ο Byron - Δοκιμάζονται Σπάρτη και Εύβοια
08:44
Χίος: Βίντεο από τη δραματική διάσωση μητέρας και του 24χρονου γιου της από το φλεγόμενο σπίτι τους
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26