Εκτός λειτουργίας σήμερα το σύστημα TAXIS
Σήμερα για τρίτη συνεχόμενη ημέρα λογιστές και φοροτεχνικοί δεν μπορούν να κάνουν χρήση του Taxisnet, καθώς η προγραμματισμένη συντήρησή του κράτησε περισσότερο του αναμενομένου.
Από τις 8.00 το πρωί του περασμένου Σαββάτου μέχρι χθες τα μεσάνυχτα οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του συστήματος δεν λειτουργούσαν, λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων (ΓΓΠΣ)
Ωστόσο οι προγραμματισμένες εργασίες απαίτησαν περισσότερο χρόνο από ότι είχε εκτιμήσει η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων με αποτέλεσμα και σήμερα το σύστημα να είναι εκτός λειτουργίας.
Η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ηλεκτρονικές εφαρμογές δεν είναι διαθέσιμες σήμερα Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018.
«Εργαζόμαστε για την αποκατάσταση του προβλήματος. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας», αναφέρει μήνυμα που εμφανίζεται στην κεντρική σελίδα του Taxisnet (www.gsis.gr).
Βρετανία: Απορρίφθηκε η πρόταση έναρξης κοινοβουλευτικής έρευνας σε βάρος του Στάρμερ
23:57
Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση επενδύει στη Sporos Μeals
23:53
Βαλένθια - Παναθηναϊκός 67-68: Το «τριφύλλι» έκανε το «break» φόντο το Final Four της Αθήνας
23:47
Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν μετρό και λεωφορεία - «Δεμένα» τα πλοία, «χειρόφρενο» στα τρένα
23:46