Κοζάνη: Άγνωστοι άδειασαν τη δεξαμενή πετρελαίου θέρμανσης του ΕΠΑΛ Σιάτιστας
«Φτερά» έκαναν 2700 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης από την δεξαμενή του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Σιάτιστας.
Όπως δήλωσαν στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, ο διευθυντής του ΕΠΑΛ προσπάθησε να θέσει σε λειτουργία τα καλοριφέρ του σχολείου, όπως κάθε πρωί, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Έκπληκτος διαπίστωσε ότι η δεξαμενή στην οποία μόλις την προηγούμενη ημέρα έβαλε 2700 λίτρα δεν είχε ...ούτε σταγόνα.
Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες με τη συνδρομή της. Σύμφωνα με τα στελέχη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κοζάνης, το κτίριο δεν φέρει σε κανένα σημείο στις πόρτες ή τα παράθυρα ίχνη παραβίασης.
Έρευνες για την διερεύνηση των πραγματικών περιστατικών και το πώς οι κλέφτες κατάφεραν να μεταγγίσουν το πετρέλαιο θέρμανσης έχει αναλάβει η ασφάλεια, ενώ έχουν γίνει και μηνύσεις στην αστυνομία.
Το Ισραήλ πρέπει να αποσυρθεί πλήρως από τον Λίβανο, δηλώνουν οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν
15:56
Βενεζουέλα: Δωρεάν τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες για 48 ώρες μετά τους σεισμούς
15:55
Βενεζουέλα: Κάλεσμα για παραμονή στο σπίτι - Αναστολή λειτουργιών και μεταφορών μετά τους σεισμούς
15:45
Βενεζουέλα: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω - Ήταν σαν ταινία» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το διπλό σεισμό
15:42