Συγκρούσεις με μετανάστες στην Πλατεία Βικτωρίας
Επεισόδια σημειώθηκαν στην Πλατεία Βικτωρίας.
Οπως διαπιστώθηκε, τρεις αλλοδαποί οι οποίοι διαβιούν σε σκηνή στην πλατεία Βικτωρίας κατά τη διάρκεια συναλλαγής τους σε ενεχυροδανειστήριο της περιοχής διαφώνησαν με την οικονομική προσφορά της επιχείρησης και προκλήθηκε έντονο επεισόδιο. Ομοεθνείς τους, συγκεντρώθηκαν κι έσπασαν τις τζαμαρίες του ενεχυροδανειστηρίου και γειτονικών καταστημάτων.
Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των αλλοδαπών οι οποίοι μένουν σε σκηνές στην πλατεία Βικτωρίας, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν καταστροφές με αρκετές σπασμένες τζαμαρίες καταστημάτων στην περίμετρο της πλατείας.
Άμεσα κλήθηκαν και μετέβησαν στην περιοχή πληρώματα της Άμεσης Δράσης, και πραγματοποίησαν έξι προσαγωγές εμπλεκομένων στο επεισόδιο με τα άτομα να οδηγούνται στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Άγιος Δημήτριος λόγω των έντονων βροχοπτώσεων (pics)
10:41
Στην δικαιοσύνη σήμερα ο Άρης Μουγκοπέτρος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή
10:28
Ο Πούτιν είπε στον Μπους ότι η Ουκρανία ήταν «μέρος της Ρωσίας» το 2001
10:15
Ζελένσκι: Πολλά μπορεί να αποφασιστούν πριν την Πρωτοχρονιά- Συνάντηση με Τραμπ στο άμεσο μέλλον
10:02