ΕΛΛΑΔΑ

Υποψήφιος δήμαρχος Άνδρου ο τέως ΓΓ Πολιτικής Προστασίας Γ. Καπάκης

Υποψήφιος δήμαρχος Άνδρου ο τέως ΓΓ Πολιτικής Προστασίας Γ. Καπάκης
eurokinissi/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο τέως Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στην ανατολική Αττική, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Άνδρου.

Σε ανακοίνωση που έκανε στο ιστολόγιό του, ο κ. Καπάκης πήρε θέση σχετικά με την πυρκαγιά, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «η μόνη αρμόδια από το Σύνταγμα και τους νόμους για να εξετάσει την υπόθεση και να αναζητήσει τις τυχόν ευθύνες είναι η Δικαιοσύνη, στη διάθεση της οποίας, όπως όλοι οφείλουμε, έχω θέσει τον εαυτό μου».

Παράλληλα, κάνει λόγο για «αυτόκλητους μιντιακούς και μη «δικαστές», οι οποίοι εκ των προτέρων έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα και καταδίκες όλο αυτό τον καιρό, καταχρώμενοι την εξουσία που τους δίνει το όποιο βήμα διαθέτουν, επιδιδόμενοι σε αγώνα ανηλεούς ανθρωποφαγίας, προσωπικής εις βάρος μου λάσπης και ανήθικης πολιτικής σπέκουλας».

«Η διαδρομή μου, επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική είναι γνωστή σε όλους σας από τότε που ήμουν πολύ νέος, όπως γνωστή είναι και η κοινωνική μου συνεισφορά», αναφέρει ακόμα και προσθέτει:

«Σε κάθε περίπτωση εκείνο που πρωτεύει και έχει απόλυτα ανάγκη ο τόπος, είναι η προσπάθεια και η συμβολή στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Άνδρου που καθημερινώς οξύνονται, στην οποία και είμαι απόλυτα προσηλωμένος από όποια θέση έχω ταχθεί να υπηρετώ».

«Με την δέσμευση για σκληρή και αποτελεσματική δουλειά, βασισμένη στις πρωτοβουλίες, τη συνεννόηση και τη συνεργασία ΟΛΩΝ, σας ζητώ να με στηρίξετε στις επικείμενες δημοτικές εκλογές», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Καπάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ