ΕΛΛΑΔΑ

Στον… «αέρα» το MEGA: Αίτηση αναστολής για το «μαύρο»-Πότε «πέφτει» το σήμα

Στον… «αέρα» το MEGA: Αίτηση αναστολής για το «μαύρο»-Πότε «πέφτει» το σήμα
ΕUROKINISSI

Μπορεί η DIGEA να έχει ανακοινώσει την ημέρα που θα πέσει «μαύρο» στο Mega, ωστόσο η εταιρεία Τηλέτυπος κατέθεσε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης για τη διακοπή του σήματος του καναλιού.

Η ακρόαση των εκπροσώπων του καναλιού έχει οριστεί για το μεσημέρι της Τρίτης 30/10, ενώ υπενθυμίζεται πως η DIGEA έχει κάνει γνωστό πως το σήμα του σταθμού θα «πέσει» τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 28 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση της DIGEA

H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο των εργαζομένων

Με την κλεψύδρα πλέον να αδειάζει, οι εργαζόμενοι του MEGA «υπογράφουν» το τελευταίο κεφάλαιο σε ένα ξεχωριστό τόμο της ιστορίας της ελληνικής τηλεόρασης.

Με μια συρραφή, λοιπόν, αγαπημένων σκηνών από σειρές του «Μεγάλου Καναλιού», δίνουν ξεχωριστό τόνο στο τελευταίο αντίο πριν τελικά προαναγγείλουν το τέλος, έπειτα από 29 χρόνια ζωής.

Το βίντεο επιμελήθηκαν οι εργαζόμενοι του MEGA που παρέμειναν στις επάλξεις, προσπαθώντας να κρατήσουν ζωντανό το κανάλι για περισσότερα από δύο χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ