Χειροπέδες σε 15χρονους που πετούσαν πέτρες σε λεωφορεία
Δυο 15χρονοι, οι οποίοι χθες πετούσαν πέτρες σε λεωφορεία στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, συνελήφθησαν από την αστυνομία.
Στα λεωφορεία προκλήθηκαν ζημιές από τις πέτρες που πετούσαν οι δύο ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγούνται στον εισαγγελέα.
Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται συχνά επιθέσεις με πέτρες σε λεωφορεία. Μόλις την περασμένη Κυριακή βρέθηκαν στο στόχαστρο αγνώστων τρία λεωφορεία στην περιοχή της Καλλιθέας, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν οδηγός ή επιβάτες.
Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 20:15 όταν άγνωστός πέταξε πέτρες στη γραμμή Κηφισιά-Παλαιό Φάληρο.
Το ίδιο δρομολόγιο έγινε και πάλι στόχος 45 λεπτά αργότερα, προκαλώντας και πάλι φθορές στα τζάμια του λεωφορείου.
Στις 21:30 το βράδυ, στόχος έγινε και το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ακαδημίας-Βούλης, όπου και πάλι με πέτρες άγνωστοι προκάλεσαν φθορές.
SPONSORED
Λαμία: Στη φυλακή τρία άτομα που ξήλωσαν πόρτα σπιτιού για να το διαρρήξουν
21:36
Τραμπ: Για πρώτη φορά, Αμερικανός πρόεδρος λέει ότι μίλησε, εμμέσως, με τη Χεζμπολάχ
21:29
Βρετανός στρατιώτης σκοτώθηκε σε ατύχημα σε άσκηση στο βόρειο Ιράκ
21:25
Θεοδωρικάκος: Ενίσχυση της συνεργασίας με τη Βουλγαρία σε επενδύσεις, βιομηχανία, καινοτομία
21:17