Δολοφονία Βούλα: Τι γράφουν τα αυστραλιανά ΜΜΕ
Στην υπόθεση δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στη Βούλα το βράδυ της Τετάρτης αναφέρθηκαν αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, ενώ είχε απασχολήσει τις αρχές της χώρας για υποθέσεις παράνομων δραστηριοτήτων στο Σίδνεϋ.
Σύμφωνα με τη Sydney Morning Herald είχε φυλακιστεί το 2005 μετά την καταδική του σε 2 χρόνια και τρεις μήνες για εμπορία ναρκωτικών και διακίνηση κλοπιμαίων.
Ο επιχειρηματίας με το παρατσούκλι «Αυστραλός», ήταν συνεταίρος σε κλάμπ στην Oxford Street όσο ζούσε στη χώρα, μαζί με οικογένεια του υποκόσμου, τους Ιμπραχίμ. Οι δρόμοι των δύο οικογενειών φέρονται να χώρισαν το 2007 μετά τη χρεωκοπία του κλαμπ, ενώ δυο χρόνια αργότερα κατηγορήθηκε για την απόπειρα δολοφονίας του Φάντι Ιμπραχίμ.
Σύμφωνα με το news.com.au, το 2011 ο πατέρας του 46χρονου είχε κατηγορηθεί για κατοχή λαδιού αμφεταμίνης από το οποίο θα παρασκεύαζαν το ναρκωτικό ICE και η αξία της ποσότητας θα έφτανε τα 13 εκατομμύρια δολάρια. Ο πατέρας απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες όταν ο άλλος του γιος, παραδέχθηκε ότι είχε παραπλανήσει τον πατέρα του για να μεταφέρει τα ναρκωτικά.
Το 2013 δικαστήριο του Σίδνεϊ είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον 46χρονο, καθώς δεν είχε εμφανιστεί στη δίκη όπου κατηγορείτο ότι οδηγούσε με ληγμένο δίπλωμα οδήγησης.
Ο 46χρονος επιχειρηματίας είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης για σχέση του με γνωστή τραγουδίστρια αλλά και για τον γάμο του με νυν τηλεοπτικό πρόσωπο, ενώ φερόταν να είχε μεγάλη οικονομική άνεση άγνωστης προέλευσης.
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
00:30
ΕΕ σε Τραμπ: «Κυριαρχικό δικαίωμα» ο ψηφιακός φόρος – Προειδοποιεί για άμεση αντίδραση
23:59
Σε απάντηση της επίθεσης κατά εμπορικού πλοίου τα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν
23:52
Βενεζουέλα: Η καταστροφή προκαλεί ρωγμές και στην κυβέρνηση- Ο ρόλος των ΗΠΑ και η θέση της Προέδρου
23:51