Ευτύχιος Βασιλάκης: Η Aegean θα επεκταθεί σε νέους προορισμούς
Όλοι έχουμε να κερδίσουμε από την προώθηση της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού λέει στο CNN Greece o πρόεδρος της Aegean κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία This is Athens & Partners μια μεγάλη σύμπραξη για την καθιέρωση της Αθήνας ως κορυφαίου ευρωπαϊκού προορισμού.
Το θετικό είναι όπως είπε ο κ. Βασιλάκης ότι στην πρωτοβουλία αυτή μπαίνουν σταδιακά και άλλες επιχειρήσεις και φορείς κάτι που θα φέρει και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Αναφορικά με την συνεχή ανάπτυξη και την ανοδική κερδοφορία της Aegean o κ. Βασιλάκης τόνισε ότι η εταιρία έκανε φέτος μια τεράστια επένδυση με την αγορά 30 αεροσκαφών επεκτείνεται έχοντας αποκτήσει διεθνή φήμη. Τόνισε ακόμη ότι η εταιρία επεκτείνεται παράλληλα με τουριστικό προϊόν της Ελλάδας ενώ με την νέα της επένδυση θα επεκταθεί σε προορισμούς με τους οποίους μέχρι τώρα δεν είχε σύνδεση.
Αναφορικά με τον ανταγωνισμό ο κ. Βασιλάκης λέει ότι το 80% του κύκλου εργασιών της εταιρίας είναι από τις πτήσεις στο εξωτερικό. «Ο ανταγωνισμός υφίσταται αλλά αν παρέσεις καλές υπηρεσίες και συγκρατείς και το κόστος αντέχεις και εξελίσσεσαι» κατέληξε ο κ. Βασιλάκης.
Δύο συλλήψεις διαρρηκτών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Τους αντιλήφθηκε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας
14:07
Κρήτη: Οι δυνατοί άνεμοι «σηκώνουν» στον αέρα kitesurfer στο Καλαμάκι Μεσαράς - Δείτε βίντεο
14:02
Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε ρυθμούς… διακοπών - Άδειοι δρόμοι ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου
13:54
Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα στο νότιο τμήμα του Λιβάνου
13:44