Λάρισα: Πρόστιμο 180.000 ευρώ σε συνταξιούχο - Τα... έχασε μόλις έμαθε τι προβλέπει ο σχετικός νόμος
Βαρύ πρόστιμο επιβλήθηκε σε 87χρονο άνδρα από το Δίλοφο Φαρσάλων στη Λάρισα, για παράβαση του νόμου περί ζώων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία», ο 87χρονος χτύπησε και πέταξε σε κάδο σκουπιδιών 6 κουτάβια.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, έπειτα από καταγγελία, το Α.Τ. Φαρσάλων πληροφορήθηκε για το γεγονός και έσπευσε στο σημείο με το Φιλοζωικό Σύλλογο Φαρσάλων.
Μέσα στον κάδο εντόπισαν 3 νεκρά κουτάβια, 2 σε κρίσιμη κατάσταση και ένα κουταβάκι καλά στην υγεία του.
Ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ζήτησε προθεσμία, ενώ ορίστηκε δικάσιμος για σήμερα, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στα Δικαστήρια της Λάρισας.
Του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της κακοποίησης και εγκατάλειψης ζώων και του βεβαιώθηκε πρόστιμο 180.000 ευρώ (30.000 ευρώ για το κάθε ζώο).
Ο 87χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Έφτασε στη βάση της Σούδας το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Gerald Ford
15:46
Χαλκίδα: Χειροπέδες σε ανήλικο μοτοσικλετιστή - Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και παρέσυρε 15χρονο
15:41
Η Νέα Υόρκη αντιμέτωπη με την ισχυρότερη χιονοθύελλα της 10ετίας: Ακυρώσεις πτήσεων, κλειστά σχολεία, απαγόρευση κυκλοφορίας
15:30
Η Αυστραλία στηρίζει τον αποκλεισμό του Άντριου από τη σειρά διαδοχής στον θρόνο: Η επιστολή στον Στάρμερ
15:19