ΕΛΛΑΔΑ

Τετ-α-τετ Ελλήνων αστυνομικών με τον αρχηγό της αλβανικής αστυνομίας

Τετ-α-τετ Ελλήνων αστυνομικών με τον αρχηγό της αλβανικής αστυνομίας
Facebook

Όλες τις λεπτομέρειες, τα δεδομένα και τις επιλογές που είχαν οι Αλβανοί αστυνομικοί στο περιστατικό με τον 35χρονο ομογενή Κωνσταντίνο Κατσίφα ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια στην ελληνική αντιπροσωπεία αργά χτες το βράδυ, ο Αλβανός αρχηγός της αστυνομίας.

Ο Αλβανός αρχηγός περιέγραψε στους Έλληνες αστυνομικούς που βρίσκονται από χτες στη γειτονική χώρα όλες τις επιχειρησιακές αποφάσεις που πήραν οι Αλβανοί αστυνομικοί που πήγαν στο συμβάν με τον 35χρονο, παρουσιάζοντας τα στοιχεία της αλβανικής αστυνομίας για το πώς ακριβώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό και πώς είχε διαμορφωθεί η κατάσταση με τον 35χρονο.

Οι Έλληνες αστυνομικοί δεν είχαν τη δυνατότητα πρόσβασης στη δικογραφία, καθώς αυτό απαγορεύεται ούτε μπορούν να πάρουν μέρος στις έρευνες παρά μόνο να συλλέξουν πληροφορίες από τους αρμόδιους για το περιστατικό.

Οι Έλληνες αστυνομικοί έχουν σχηματίσει εικόνα για το πώς ακριβώς έγιναν τα πράγματα στους Βουλιαράτες της Αλβανίας και αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ