Σεισμός Ζάκυνθος: Επίσκεψη «αυτοψίας» από το Φώτη Κουβέλη στο νησί
Στην Ζάκυνθο βρίσκεται από χθες το βράδυ, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτης Κουβέλης, ώστε να ελέγξει και ο ίδιος τις ζημιές που υπέστη ο τραπεζοειδής του λιμανιού από τον μεγάλο σεισμό των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που "χτύπησε" το νησί στις 26 Οκτωβρίου.
Τον κ. Κουβέλη στη Ζάκυνθο, συνοδεύουν ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής του νησιού Σταύρος Κοντονής, και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης.
Στις 10 το πρωί, ο κ. Κουβέλης συμμετείχε σε σύσκεψη στο Λιμεναρχείο Ζακύνθου, όπου ενημερώθηκε από τον λιμενάρχη Ζακύνθου, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Αθανάσιο Σιούτη, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το λιμάνι του νησιού.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, όπου θα έχει συναντήσεις με φορείς του νησιού.
Λασίθι: Μαθητής διακινούσε ναρκωτικά στο σχολείο - Βρέθηκαν δύο κιλά χασίς και χιλιάδες ευρώ (pic)
12:44
Αγρότες: Έκλεισαν για έξι ώρες το τελωνείο στον Προμαχώνα - Τι γίνεται σε Ευζώνους, Νίκη και Εξοχή
12:44
Στα «χέρια» της αστυνομίας το αυγό Φαμπερζέ που κατάπιε κλέφτης στη Νέα Ζηλανδία
12:43
«Taylor Swift: The Eras Tour: The End of an Era»: Εμφανίζεται και η μητέρα της Τέιλορ Σουίφτ
12:37