Εξάρθρωση από την ΕΛ.ΑΣ. μεγάλου κυκλώματος εισαγωγής και παρασκευής αναβολικών χαπιών
Σε έντεκα συλλήψεις προχώρησε πριν από λίγο η οικονομική αστυνομία, εξαρθρώνοντας μεγάλο κύκλωμα εισαγωγής αλλά και παρασκευής αναβολικών χαπιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο πρόεδρος του ελληνικού Τμήματος Διεθνούς Ομοσπονδίας Body Building.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που συνέταξαν οι αξιωματικοί της οικονομικής Αστυνομίας, οι κατηγορούμενοι εισήγαγαν ακόμα και πρώτες ύλες από το εξωτερικό και παρασκεύαζαν τα αναβολικά.
Οι συλλήψεις έγιναν σε Αθήνα, Χανιά, Ηράκλειο και Γιάννενα, ενώ βασικό ρόλο στο κύκλωμα φέρεται να είχε ένας ιδιοκτήτης καφετέριας στον Κορυδαλλό, ο οποίος παραλάμβανε τα αναβολικά και με τη μορφή ντελίβερι τα διοχέτευε στην αγορά. Σύμφωνα με τις Αρχές, παραλήπτες ήταν ακόμη και αθλητές.
Έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής πάνω από 160.000 ευρώ καθώς επίσης και μεγάλες ποσότητες αναβολικών και μικροποσότητες χασίς.
Κυβερνοεπίθεση από Ιρανούς χάκερ έθεσε εκτός λειτουργίας μονάδα παραγωγής ενέργειας στη Βρετανία
08:51
To Genesis GV90 είναι πολυτελές και τεράστιο σε όλα του - Ακόμα και στη μπαταρία του
08:42
Μόλις ένα άσχημο κάψιμο από τον ήλιο αρκεί για να αλλάξει την υγεία μας για πάντα, σύμφωνα με μελέτη
08:30
Την πυροβόλησε και αυτοκτόνησε -Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τους δύο νεκρούς στη Νέα Σμύρνη
08:28