Μακάβρια γκάφα της ΕΡΤ στο δελτίο ειδήσεων - Σάλος στα social media
Σε μια… μακάβρια γκάφα υπέπεσε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.
Η παρουσιάστρια προλόγισε τηλεφωνική επικοινωνία με το Μητροπολίτη Στέφανο, διάδοχο του μακαριστού Προκοπίου, ο οποίος θα έπαιρνε θέση για τα της συμφωνίας Τσίπρα - Ιερώνυμου.
Αμέσως μετά, όμως, παρουσιάστηκε φωτογραφία και λεζάντα του Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, Προκόπιου Τσακουμάκα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή από το καλοκαίρι του 2017, με αποτέλεσμα τα αρνητικά σχόλια των χρηστών στα social media να... πέσουν βροχή.
Στο θέμα αναφέρθηκε με ανάρτησή του και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος σε ανάρτησή του στο twitter σημείωσε: «Το μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ έπαιξε τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, Προκόπιου Τσακουμάκα, ο οποίος "βλέπει θετική τη συμφωνία". Λεπτομέρεια: Ο Μητροπολίτης απεβίωσε στις 29 Ιουλίου 2017».
Δείτε την ανάρτησή του:
Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Ποιες επιχειρήσεις πρέπει να υποβάλουν δήλωση μέχρι τις 12 Οκτωβρίου
03:00
Τι πρέπει να κάνετε όσοι λάβατε ειδοποιητήρια για οφειλές τελών κυκλοφορίας του 2021
02:00
Σε ποιες περιοχές επεκτείνεται το πρόγραμμα μετεγκατάσταση: Οι δικαιούχοι των 10.000 ευρώ
01:00
Tιμολόγια ρεύματος: Μαζική στροφή στα σταθερά - Αναλυτικός οδηγός για τα «μπλε» προγράμματα
00:30