Περιπέτεια εν πλω για 100 επιβάτες του «Flying Dolphin ΧVII»
Μηχανική βλάβη, λίγη ώρα μετά την αναχώρησή του, παρουσίασε το απόγευμα της Πέμπτης (08/11), το υδροπτέρυγο Flying Dolphin ΧVII, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά, με 100 επιβάτες και 6 άτομα μέλη πλήρωμα.
Το υδροπτέρυγο, στο οποίο απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκατάσταση της βλάβης, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιά - Πόρο - Ύδρα - Ερμιόνη -Σπέτσες - Πορτοχέλι.
Οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
ΑΠΟΨΕΙΣ
Ειρήνη Αγαπηδάκη: Από τη θεραπεία στην πρόληψη - Η μεγάλη αλλαγή στη Δημόσια Υγεία
07:39
ΕΛΛΑΔΑ
Γιαννόπουλος στο CNN Greece: Ανοιξιάτικη η Μεγάλη Εβδομάδα - Πότε αρχίζει να πέφτει η θερμοκρασία
07:34
ΚΟΣΜΟΣ
Liveblog: Εκπνέει το τελεσίγραφο Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ - Το Ισραήλ σφυροκοπά το Ιράν - «Έχουμε χτυπήσει πάνω από 13.000 στόχους» λένε οι ΗΠΑ
07:27
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ : Στην Επιτροπή Δεοντολογίας οι «11» της ΝΔ για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Διαχείριση κρίσης και δημοσκοπικές αναταράξεις
07:19
ΚΟΣΜΟΣ