Επανέρχονται από σήμερα τα απευθείας δρομολόγια του Μετρό προς το Αεροδρόμιο
Αρχίζουν και πάλι από σήμερα Σάββατο (10/11) τα δρομολόγια της γραμμής 3 του μετρό (Αγία Μαρίνα - Αεροδρόμιο - Αγία Μαρίνα), μετά από παρέμβαση του υπουργείου Μεταφορών.
Έτσι, οι μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» θα γίνονται χωρίς μετεπιβιβάσεις στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας».
Τα δρομολόγια με κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα ξεκινούν (κάθε 00:26 και 00:56 της ώρας) από το σταθμό «Αγ. Μαρίνα», ενώ οι συρμοί που θα εκκινούν από το αεροδρόμιο (κάθε 00:24 και 00:54 της ώρας) θα τερματίζουν τη διαδρομή τους στο σταθμό «Αγ. Μαρίνα».
Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, «ο επανασχεδιασμός των δρομολογίων που ίσχυσαν από την 1η Νοεμβρίου αποσκοπούσε στον εξορθολογισμό του συγκοινωνιακού έργου της ΣΤΑΣΥ».
Παρ΄ όλα αυτά, αναφέρει η διοίκησή της, η εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη τα έστω και περιορισμένης κλίμακας αιτήματα για κατάργηση των μετεπιβιβάσεων, αποφάσισε για λόγους κοινωνικής ευθύνης και επιβεβαιώνοντας το δημόσιο χαρακτήρα της να επαναφέρει τα δρομολόγια στην προηγούμενη μορφή τους.
«Η επαναφορά, ωστόσο, στον προηγούμενο σχεδιασμό καταδεικνύει, πέραν των άλλων, ότι ήταν αβάσιμες οι ενστάσεις που διατυπώθηκαν για αδυναμία εκτέλεσης του συγκοινωνιακού έργου λόγω προβλημάτων σε συρμούς και έλλειψης ανταλλακτικών», προσθέτει η ΣΤΑΣΥ ΑΕ.
Η παρακολούθηση βίντεο με junk food στα social media καταπολεμάει τις λιγούρες, σύμφωνα με μελέτη
08:30
Επιστράφηκαν στην Ελλάδα 26 κλεμμένες αρχαιότητες από τις ΗΠΑ - Ανάμεσά τους αγάλματα και νομίσματα (pics)
08:18
«Κανείς δεν θα αναγκάσει την Κούβα σε παράδοση» απαντά στις απειλές Τραμπ ο πρόεδρος της χώρας
08:07
Βολιβία: Υπό κράτηση πιλότος και συγκυβερνήτης του C-130 που συνετρίβη τον Φεβρουάριο σε αυτοκινητόδρομο
07:56