Κατάρρευση γέφυρας στην Καβάλα: Αυτοψία από την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης
Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, μαζί με κλιμάκιο μηχανικών της Εγνατίας Οδού αναμέμεται να μεταβεί σήμερα στην Καβάλα, προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του προβλήματος που δημιουργήθηκε με την κατάρρευση της γέφυρας σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης.
Ταυτόχρονα, με εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών αναμένεται να μεταβεί άμεσα στην Καβάλα κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων. Πρόκειται για τη δεύτερη κατάρρευση γέφυρας στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, έπειτα απ΄ αυτή του Κομψάτου, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση.
«Είτε υπάρχει έλλειμμα στη συντήρηση, που είναι στην ευθύνη των δήμων και της Περιφέρειας, είτε υπάρχουν σοβαρά κατασκευαστικά λάθη- και είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τι ακριβώς συμβαίνει και να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν. Από εκεί και πέρα η αντίδραση της κυβέρνησης είναι άμεση και θα κάνουμε ό,τι πρέπει», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.
Βροχές και καταιγίδες σε Θεσσαλονική, Εύβοια και Σποράδες - Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία εξπρές
07:40
ΕΛ.Α.Σ - ΠΑΣΟΚ: «Ανοίγματα» και ανασκευές - Ο Αυλωνίτης, η Βρεττού και το «πήγαινε - έλα» στελεχών
07:33
Τέλη κυκλοφορίας: Έρχονται «ραβασάκια» για οφειλές του 2021 - Τι πρέπει να κάνετε
07:27
Στη Silicon Valley ο Μητσοτάκης: Οι επαφές με Nvidia - Sequoia και το high five με ρομπότ της Tesla
07:20