Κατάρρευση γέφυρας στην Καβάλα: Αυτοψία από την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης
Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, μαζί με κλιμάκιο μηχανικών της Εγνατίας Οδού αναμέμεται να μεταβεί σήμερα στην Καβάλα, προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του προβλήματος που δημιουργήθηκε με την κατάρρευση της γέφυρας σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης.
Ταυτόχρονα, με εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών αναμένεται να μεταβεί άμεσα στην Καβάλα κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων. Πρόκειται για τη δεύτερη κατάρρευση γέφυρας στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, έπειτα απ΄ αυτή του Κομψάτου, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση.
«Είτε υπάρχει έλλειμμα στη συντήρηση, που είναι στην ευθύνη των δήμων και της Περιφέρειας, είτε υπάρχουν σοβαρά κατασκευαστικά λάθη- και είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τι ακριβώς συμβαίνει και να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν. Από εκεί και πέρα η αντίδραση της κυβέρνησης είναι άμεση και θα κάνουμε ό,τι πρέπει», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.
Ποιους προορισμούς ψάχνουν Έλληνες και ξένοι ταξιδιώτες ως προορισμούς για το Πάσχα
04:00
Διακοπές του Πάσχα: Πότε κλείνουν - Αναλυτικά οι αργίες του 2026
03:00
Πολεοδομικός χάρτης της Αθήνας: Διαθέσιμος με ένα κλικ
02:00
Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων: Σύντομα σε λειτουργία - Τι αλλάζει
01:00