Διαψεύδει η ΕΛΑΣ ότι βρέθηκαν 19 εκατ. ευρώ σε σπίτι πολιτικού στο Παλαιό Ψυχικό
«Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., με την οποία διαψεύδονται πληροφορίες ότι βρέθηκαν 19 εκατομμύρια ευρώ σε σπίτι πολιτικού στο Παλαιό Ψυχικό.
Οι πληροφορίες, οι οποίες ήρθαν στο φως μέσω δημοσιεύματος της εφημερίδας Δημοκρατία και διαψεύδονται από την Ελληνική Αστυνομία, ανέφεραν πως τα χρήματα βρέθηκαν σε δεσμίδες, σε ειδική κρύπτη που είχε δημιουργηθεί σε διώροφο κτήριο επί της οδού Ζαλοκώστα, το οποίο αν και ακατοίκητο φρουρούνταν επί 24ωρου βάσεως.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης ομάδα περίπου 15 ανδρών έκανε έφοδο και αιφνιδίασε τον εξωτερικό φρουρό, τον οποίο ακινητοποίησε. Αμέσως εισήλθαν στο κτήριο, ακινητοποίησαν τους ιδιωτικούς αστυνομικούς και ξεκίνησαν τον έλεγχο. Έπειτα από πολλή ώρα και με τη χρήση μηχανημάτων ειδικής τεχνολογίας ήρθαν ενώπιον της αποκάλυψης.
Καταδίωξη ναρκοπλοίου με 4,8 τόνους χασίς στο Γιβραλτάρ - Εριχναν στη θάλασσα τα δέματα
23:59
Ισραήλ: Έκτακτο συμβούλιο ασφαλείας συγκαλεί ο Νετανιάχου την Κυριακή
23:54
Αργοστόλι: Συλλήψεις δύο γυναικών για οδήγηση ηλεκτρικών πατινιών υπό την επήρεια μέθης
23:45
Τραγωδία στην Κρήτη: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ - Νεκρός ο οδηγός της μοτοσικλέτας
23:34