Ένωση Δικαστών για Ντογιάκο: Οι δικαστές και εισαγγελείς δεν τρομοκρατούνται
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) με αφορμή την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου καταδικάζει απερίφραστα κάθε τρομοκρατική ενέργεια που στρέφεται κατά κρατικών λειτουργών, οι οποίοι επιτελούν το συνταγματικό τους καθήκον.
Ακόμη, η ΕΔΕ σε ανακοίνωσή της επισημαίνει πως «έχει αποδειχθεί ότι τέτοιες ενέργειες που επιχειρούν να επηρεάσουν τη δικαστική συνείδηση είναι ατελέσφορες» και συνεχίζει: «Οι δικαστές και εισαγγελείς εργάζονται ανεπηρέαστοι και δεν τρομοκρατούνται».
Επίσης, αναφέρει ότι «χρέος της Πολιτείας είναι να λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα φύλαξης των δικαστηρίων και προστασίας της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών και ταυτόχρονα να διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της Δικαιοσύνης».
Τέλος, η ΕΔΕ αναφέρει ότι αναμένει την ολοκλήρωση της έρευνας από την Αστυνομία και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Γαλλία: «Μπλόκο» των social media για νέους κάτω των 15 ετών - Στα σκαριά το νομοσχέδιο
23:49
Η αφίσα του La La Land επανακυκλοφορεί με διόρθωση στις «χορευτικές φιγούρες» του Γκόσλινγκ
23:37
Γαλλία: Χάκερς «έριξαν» το σάιτ του Εθνικού Συναγερμού και το προφίλ της Μαρίν Λεπέν στο Χ
23:25
Συναγερμός στη Βενεζουέλα: Τρεις νεκροί από χανταϊό - Υπό διερεύνηση άλλοι δύο θάνατοι
23:12