Ποιοι βρίσκονται πίσω από τη βόμβα στον Ισίδωρο Ντογιάκο
«Πρόκειται για νεαρά και άπειρα άτομα, τα οποία πειραματίζονται με σκοπό να αναβαθμίσουν τη δράση τους». Αυτό έλεγαν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. στο CNN Greece για το ποιος κρύβεται πίσω από τη βόμβα στον Ισίδωρο Ντογιάκο.
Οι αρχές εκτιμούν ότι το άτομο που βρίσκεται πίσω από την κατασκευή του εκρηκτικού μηχανισμού, δε γνωρίζει καλά να φτιάχνει βόμβες, ενώ οι Αρχές δεν αποκλείουν να πρόκειται για άτομα που πριν λίγο καιρό ήταν σε ομάδες μπαχαλάκηδων και τώρα αρχίζουν να κινούνται στις παρυφές της τρομοκρατίας.
Ο μηχανισμός θυμίζει πολύ το ξεκίνημα των Πυρήνων, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η επιλογή της πυρίτιδας ως εκρηκτική ύλη δείχνει και την απειρία των ατόμων. Επίσης, το γεγονός ότι οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν ένα μηχανάκι το οποίο άφησαν στο σημείο της ενέργειας, δείχνει επίσης απειρία καθώς στην ουσία άφησαν πίσω τους ένα ακόμη στοιχείο για έρευνα DNA και αποτυπωμάτων.
Εκρηκτικός μηχανισμός στον Βύρωνα: Ποιες υποθέσεις έχει χειριστεί ο Ισίδωρος Ντογιάκος
Ο εκρηκτικός μηχανισμός βρίσκεται ήδη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.
Ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε μετά από προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στην ιστοσελίδα zougla.gr και την «Εφημερίδα των Συντακτών».
Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιες αστυνομικές πηγές, ο μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε κατσαρόλα, μέσα στην μπαγκαζιέρα δίκυκλου, έξω από την πολυκατοικία της οδού Αδραμυτίου.
SPONSORED
«Η Ρωσία προσπαθεί να εξαγάγει σιτηρά από την Κριμαία μέσω αμερικανικών εταιρειών», λέει ο Ζελέσνκι
16:39
«Πρεμιέρα» για τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της Ακαδημίας Πολιτικής Προστασίας
16:30
Συμμορία στα Βορίζια: Θείος και ανίψια έκαιγαν ΙΧ και ελαιόδεντρα για να εκβιάζουν τους αγρότες
16:24
Πρόεδρος Λιβάνου: «Καθήκον μου να βρω τρόπο να τερματίσω τον πόλεμο με το Ισραήλ»
16:22