Σε εικοσιτετράωρη απεργία γιατροί και νοσηλευτές
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν σήμερα οι δημόσιες δομές Υγείας, αφού γιατροί και νοσηλευτές αποφάσισαν 24ωρη απεργία.
Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), μεταξύ άλλων ζητά το σύνολο των αναδρομικών και την επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2012, μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, ανθρώπινα ωράρια 5ήμερο-6ωρο-30ωρο, -1 εφημερία την εβδομάδα και ρεπό την επόμενη μέρα, ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) θα πραγματοποιήσει προσυγκέντρωση 10.00 π.μ. έξω από το υπουργείο Υγείας διεκδικώντας «να διαγραφούν από το Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων οι Δημόσιες Μονάδες Υγείας και Πρόνοιας, αυξήσεις στους μισθούς, διατήρηση και επέκταση του Ανθυγιεινού Επιδόματος, ένταξη στα ΒΑΕ, αύξηση των δημόσιων δαπανών για την Υγεία στο μέσο όρο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ανάκτηση Μνημονιακών απωλειών».
ΟΠΕΚΕΠΕ: Τον Φεβρουάριο 2027 η δίκη του «φραπέ» Γιώργου Ξυλούρη για ψευδή κατάθεση
16:06
Μετωπική Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη: «Από σπόντα αξιωματική αντιπολίτευση» - «Εσείς οργανώσατε εκτροπές»
16:03
Απελευθέρωση για χιλιάδες ακίνητα με κτηματολογική διαμεσολάβηση
15:54
Φωτιά στο Ανθόφυτο Ναυπάκτου - Στη μάχη 40 πυροσβέστες, συνεχείς ρίψεις από εννέα εναέρια μέσα
15:49