Φωτιά Μάτι: Συγκλονίζει η μαρτυρία εγκαυματία που έμεινε 78 μέρες στην εντατική
Έπειτα από 78 ημέρες νοσηλείας στην εντατική μονάδα, ένας από τους εγκαυματίες της φονικής πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική εξιστορεί το τι του συνέβη και συγκλονίζει.
Ο Δημήτρης Φιλιππής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στις δραματικές στιγμές που βίωσε προσπαθώντας να γλιτώσει από τις φλόγες.
Όπως είπε, την ημέρα της φωτιάς βρισκόταν στην κατασκήνωση φυσιολατρών - ορειβατών στο Μάτι.
Αποφάσισε να πάρει τη μηχανή του για να αναζητήσει βοήθεια για την οικογένειά του, εγκλωβίστηκε όμως και αναγκάστηκε, έχοντας τραυματιστεί, να πέσει στη θάλασσα για να σωθεί.
«Ήταν τα χέρια μου καμένα, τα πόδια μου καμένα», είπε και τόνισε πως βρέθηκε σε μία βάρκα, όπου και έχασε τις αισθήσεις του.
Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν ξύπνησε από το κώμα ήταν το παιδί και η σύντροφός του. Ευτυχώς, ήταν και οι δύο καλά.
«Σκεφτόμουν να σώσω το παιδί μου, το έστειλα ασυνόδευτο με τις πρώτες βάρκες», λέει η γυναίκα του, ενώ ο κ. Φιλιππής ευχαριστεί το νοσηλευτικό προσωπικό που του έσωσε τη ζωή.
«Κάηκαν 100 άνθρωποι χωρίς λόγο. Δεν υπήρχε τίποτα εκείνες τις ώρες, ήταν όλοι απόντες», λέει ολοκληρώνοντας.
Πότε ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων - Πόσο και ποιοι κερδίζουν από τις αυξήσεις
01:00
Πότε θα πληρωθεί η 6η δόση του επιδόματος παιδιού - Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά
00:30
Συναγερμός για κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μαθήτρια λυκείου στα Χανιά
23:59
Βουλγαρία: Η Σόφια υποδέχεται την πρώτη παρτίδα μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block 70
23:55