Επέτειος Πολυτεχνείου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα από σήμερα
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την «45η Επέτειο του Πολυτεχνείου», θα ισχύσουν στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος, από σήμερα, Πέμπτη έως την Παρασκευή, σύμφωνα με την αστυνομία.
Οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, κατά την ημέρα της πορείας, οπότε θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες.
Επίσης, τροποποιήσεις θα πραγματοποιηθούν και στα δρομολόγια και στις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία - τρόλεϊ), σύμφωνα με απόφασης που ήραν οι «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.».
Σημειώνεται, ότι από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Κίνηση: Στο «κόκκινο» το κέντρο της Αθήνας - Τεράστιο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
09:25
Το ΠΑΣΟΚ «πρεσάρει» την κυβέρνηση για το πρόγραμμα SAFE: Ζητεί στοιχεία και καταγγέλει παλινωδίες, καθυστερήσεις και σφάλματα
09:12
Τέμπη 3 χρόνια μετά: Πόσο ασφαλή είναι τα τρένα στην Ελλάδα σήμερα
09:01
Πέντε νεκροί από Ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα - Πάνω από 600 νεκροί παρά την κατάπαυση πυρός
09:01