Πολυτεχνείο 2018: Προπηλακισμοί στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έξω από την αμερικανική πρεσβεία
Επίθεση κατά μελών του ΣΥΡΙΖΑ, που έπαιρναν μέρος στην πορεία για την 45η επέτειο του Πολυτεχνείου, εξαπέλυσαν οργισμένοι διαδηλωτές, έξω από την αμερικανική πρεσβεία.
Ομάδα αγνώστων, με το που είδε το «μπλοκ» του ΣΥΡΙΖΑ, άρχισε να φωνάζει, αλλά και να κινείται εναντίον του.
Αρχικά οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά των μελών και των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε και η ένταση κλιμακώθηκε, όταν εκσφενδόνισαν μπουκάλια, αυγά και άλλα αντικείμενα, ενώ ακολούθησαν σπρωξίματα και γροθιές.
Στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωσαν στελέχη της κυβέρνησης και βουλευτές του κόμματος, ανάμεσά τους οι Νίκος Παππάς, Πάνος Σκουρλέτης, Παναγιώτης Ρήγας, Αννέτα Καββαδία, Νίκος Φίλης, Τρύφων Αλεξιάδης, και Θοδωρής Δρίτσας.
«Φαρμακείο αυτοκινήτου»: Νέο κιτ πρώτων βοηθειών - Τι πρέπει να περιλαμβάνει
02:00
Πότε αναμένεται να καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 150 ευρώ ανά παιδί
01:00
Ανακαίνιση Κατοικίας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας
00:30
Πρόταση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων θα φέρει το ισραηλινό ΥΠΕΞ
23:57