Κακοκαιρία: Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες-Απαγόρευση απόπλου σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά
Η κακοκαιρία πλήττει πλέον το μεγαλύτερο μέρος της χώρας με αποτέλεσμα δρόμοι στο οδικό δίκτυο να είναι απροσπέλαστοι χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ συνεχίζεται η απαγόρευση του απόπλου από Ζάκυνθο και Κεφαλονιά προς Κυλλήνη.
Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κινούνται σε τμήματα κυρίως του επαρχιακού οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, για τον νομό Ημαθίας, αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κινούνται σε τμήματα της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας- Κοζάνης, στην επαρχιακή οδό Βέροιας-Σελίου, καθώς και στις δημοτικές οδούς Νάουσας / 3-5 Πηγαδιών και Νάουσας-Σελίου.
Στον νομό Πέλλας αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό Άρνισσας- Χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς. Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται επίσης στην επαρχιακή οδό Καστανερής- Λιβαδίων, στο Κιλκίς.
Χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια βρίσκεται για δεύτερη ημέρα η Ζάκυνθος και η Κεφαλονιά εξαιτίας των έντονων θυελλωδών ανέμων.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε νέο δελτίο καιρού, το οποίο γνωστοποιεί το απαγορευτικό απόπλου από Ζάκυνθου και Κεφαλονιά προς Κυλλήνη και αντίθετα, έως τις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής 18 Νοεμβρίου.
SPONSORED
Θεοδωρικάκος: Εμβληματική επένδυση 340 εκ. ευρώ για την παραγωγή γαλλίου που συνδέεται με την ΑΙ
14:24
Ηράκλειο: Κλειστό γυμνάσιο λόγω ψύλλων - Αυτοψία και απεντόμωση από τις αρχές
14:23
Μαρινάκης στο Συνέδριο: Η ΝΔ μας έχει μάθει να βάζουμε το «εμείς» πάνω από το «εγώ»
14:18
Άγ. Ανάργυροι: Φωτογραφίες από το σπίτι «τρώγλη» που ζούσε η πενταμελής οικογένεια
14:13