Σε τροχαίο ενεπλάκη ο ηγούμενος Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου
Στο νοσοκομείο Γρεβενών όπου πραγματοποιεί προληπτικές εξετάσεις βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, το αυτοκίνητο του οποίου από άγνωστη αιτία προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες της Εγνατίας οδού στα Γρεβενά.
Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών Παντελή Αλεξιάδη, ο ηγούμενος Εφραίμ δεν φέρει κάποιο τραύμα αλλά οι γιατροί προβαίνουν σε κάποιες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.
Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χωρίς κάποιο τραυματισμό είναι επίσης ο οδηγός του οχήματος, ενώ δυο μοναχοί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο έχουν κάποιες κακώσεις και σύμφωνα με τους γιατρούς θα χρειαστεί να νοσηλευτούν για δυο ή τρεις ημέρες στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η υγεία τους.
Βασιλική… διπλωματία:Το ταξίδι του Καρόλου στις ΗΠΑ, η επιχείρηση «γοητεία» και το μεγάλο στοίχημα
10:53
Οι ΗΠΑ εγκρίνουν την κάλυψη της δαπάνης για την υπεράσπιση Μαδούρο από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας
10:48
Σβήνουν οι ελπίδες για τερματισμό του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν - Σε αξιέξοδο οι συνομιλίες
10:43
Τραγωδία στο Αιτωλικό: Νεκρός 56χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο
10:32