Σε τροχαίο ενεπλάκη ο ηγούμενος Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου
Στο νοσοκομείο Γρεβενών όπου πραγματοποιεί προληπτικές εξετάσεις βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, το αυτοκίνητο του οποίου από άγνωστη αιτία προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες της Εγνατίας οδού στα Γρεβενά.
Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών Παντελή Αλεξιάδη, ο ηγούμενος Εφραίμ δεν φέρει κάποιο τραύμα αλλά οι γιατροί προβαίνουν σε κάποιες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.
Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χωρίς κάποιο τραυματισμό είναι επίσης ο οδηγός του οχήματος, ενώ δυο μοναχοί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο έχουν κάποιες κακώσεις και σύμφωνα με τους γιατρούς θα χρειαστεί να νοσηλευτούν για δυο ή τρεις ημέρες στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η υγεία τους.
Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης από τον ΔΕΔΔΗΕ: - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30