Σε ποια περιοχή της Αττικής θα είναι αύριο κλειστά τα σχολεία
Όπως κάθε χρόνο, κλειστά θα παραμείνουν αύριο (21 Νοεμβρίου) τα σχολεία όλων των βαθμίδων εντός των ορίων της Δημοτικής Ενότητας Βάρης λόγω του εορτασμού των Εισοδείων της Θεοτόκου.
Σημειώνεται ότι η εκπαιδευτική κοινότητα ζήτησε την τήρηση του εθίμου της αργίας, θέμα στο οποίο αντιτέθηκαν οι αρμόδιοι φορείς του Υπουργείου Παιδείας, χωρίς ωστόσο να έχουν εκδώσει κάποια σχετική οδηγία.
Στο ζήτημα αυτό αποφάσισε ο δήμαρχος Βάρης - Βούλας -Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ασπαζόμενος τη βούληση της εκπαιδευτικής κοινότητας της Βάρης, εξέδωσε απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων, ενώ θα παραμείνουν κλειστές όλες οι δημοτικές υπηρεσίες, (Τεχνική Υπηρεσία, Πολεοδομία και ΚΕΠ) εντός των ορίων της Δ.Ε. Βάρης.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ: Αλλεπάλληλες και έγκαιρες οι καταγγελίες «για τον αμαρτωλό ρόλο του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ»
17:27
ΕΛΛΑΔΑ
Ηλεία: Καθιζήσεις, κατολισθήσεις και πλημμύρες – Χωρίς νερό κάτοικοι σε Πύργο και Αρχαία Ολυμπία
17:16
ΚΟΣΜΟΣ
Μεγάλες επενδύσεις στη Συρία ανακοίνωσε η Σαουδική Αραβία
17:04
ΕΛΛΑΔΑ
Στα χέρια των αρχών 31χρονος οδηγός μοτοσικλέτας για επικίνδυνη οδήγηση στη Θεσσαλονίκη
16:52
ΠΟΛΙΤΙΚΗ