Πάτρα: Κρατούμενος κατάπιε 45 συσκευασίες με κάνναβη για να τις μεταφέρει
Με τη μέθοδο της κατάποσης επιχείρησε ένας 25χρονος έγκλειστος φυλακών να εισάγει ναρκωτικά σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα, εκμεταλλευόμενος τη μεταγωγή του σε αυτό.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας, σε συνεργασία με σωφρονιστικούς υπάλληλους των φυλακών του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας, πληροφορίες που αφορούσαν την κατάποση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από τον 25χρονο, κατά τη μεταγωγή του σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα, τον μετέφεραν σε νοσοκομείο για ιατρικό έλεγχο και νοσηλεία.
Έπειτα από τον ιατρικό έλεγχο διαπιστώθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι ο 25χρονος μετέφερε 45 συσκευασίες που περιείχαν 104,4 γραμμάρια κάνναβης, τις οποίες είχε καταπιεί κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο, από τις 15 έως τις 18 Νοεμβρίου.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 25χρονου υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ενστάσεων για την πλήρωση θέσεων μόνιμων εκπαιδευτικών στη ΔΥΠΑ
22:20
Στρατιωτικό ελικόπτερο των ΗΠΑ κατέπεσε στην Αραβική Θάλασσα - Ένας αγνοούμενος
22:14
Οι ΗΠΑ δεν θα ανανεώσουν τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με Καναδά και Μεξικό
22:12
Αγρίνιο: Ένα άτομο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά από ατύχημα σε extreme sport στο Ξηρόμερο
22:09