ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες στην υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες στην υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί
EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το βιασμό οδηγού ταξί, με τον φερόμενο ως δράστη να χρησιμοποιεί ναρκωτικές ουσίες, χάπια με άγνωστη ουσία, ακόμα και κολποδιαστολέα και δονητές.

Στην τσάντα που κατασχέθηκε από την Αστυνομία βρέθηκαν μεθαμφεταμίνες, το άκρως επικίνδυνο ναρκωτικό Sisha που περιέχει υγρά μπαταρίας και θεωρείται η «κοκαΐνη των φτωχών», χάπια με άγνωστη ουσία, ένα μπουκαλάκι με υγρό που είχε την ονομασία «jungle juice», ένας κολποδιαστολέας και δονητές.

Ο οδηγός ταξί που εμφάνισε απώλεια συνείδησης και μνήμης θυμάται τον πελάτη του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Οι αποσπασματικές εικόνες τις οποίες μπορεί να ανακαλέσει στη μνήμη του ο άτυχος οδηγός είναι συγκεχυμένες.

Θυμάται μια στάση κατά τη διαδρομή και τον πελάτη του να μιλάει με κάποια άτομα,να τον κοιτάζουν και στη συνέχεια να αποχωρούν από το σημείο και λίγο αργότερα ο δράστης να ρίχνει κάτι στον καφέ του. Αργότερα θυμάται να τον χαϊδεύει στο πόδι, να του ξεκουμπώνει το πουκάμισο και να του ρίχνει κάτι υγρό στον σβέρκο του.

Βλέποντας τον πελάτη του λιπόθυμο δίπλα του, τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και όταν κλήθηκε η Αστυνομία άρχισε να θυμάται αποσπασματικά τα γεγονότα. Εκεί άρχισε να κάνει εμετούς και να εμφανίζει λιποθυμικές τάσεις το θύμα με αποτέλεσμα να επιτεθεί στον ηθοποιό να του ζητήσει τον λόγο τι του έκανε και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Το θύμα ανέφερε στους αστυνομικούς πως ένιωθε κάποιες σωματικές ενοχλήσεις και του συνέστησαν να περάσει από ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, σύμφωνα με την οποία είχε πέσει θύμα άγριου βιασμού και πως είχε καταναλώσει εν αγνοία του κάποια άγνωστη μέχρι στιγμής χημική ουσία.

Τα στοιχεία του συλληφθέντα έχουν δοθεί στην δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινω

ΔΗΜΟΦΙΛΗ